Thuiszorg De Zon
Alles in huis voor de zorg bij u thuis!
Steun Familiezorg West-Vlaanderen vzw
U bent hier: Wat we voor u kunnen doen | Praktische tips voor meer comfort en veiligheid thuis

Wenst u praktische tips voor meer comfort en veiligheid thuis?

Gepersonaliseerd advies

Onze ergotherapeute biedt bij u thuis vrijblijvend tips om uw dagelijkse activiteiten zo zelfstandig mogelijk uit te voeren. Ook geeft zij professioneel en onafhankelijk advies over

  • hef- en tiltechnieken
  • revalidatie
  • hulpmiddelen op maat. De ergotherapeute biedt individuele begeleiding bij het zoeken en gebruiken van een hulpmiddel op maat. Ze adviseert u waar u hulpmiddelen kunt uitproberen en/of huren. Aanvullend heeft De Zon ook een eigen uitleendienst. U kunt, in alle discretie, kiezen uit gespecialiseerde hulpmiddelen.

Woningaanpassing

Uw veiligheid en comfort staan voorop in ons deskundig advies over kleine of grote woningaanpassingen, zoals een aanpassing van de badkamer, de installatie van een traplift of een hellend vlak...

Personenalarmering voor thuis en onderweg

Een personenalarm thuis kan een belangrijke geruststelling en veiligheid bieden voor u en uw mantelzorgers. Thuiszorg De Zon organiseert deze dienstverlening in samenwerking met Touring Medicare. Meer informatie.

Kostprijs

Het eerste huisbezoek van de ergotherapeute is gratis. Vanaf het tweede huisbezoek vraagt Thuiszorg De Zon een bijdrage van maximum 30,60 euro met mogelijkheid van een sociaal tarief.

Advies bij u thuis?

Bel ons, mail ons, kom langs in ons regiohuis of vraag een huisbezoek van onze ergotherapeute aan. Contact.